Oikea Paikka Otsikollesi

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

HYPNOOSILLA EROON TUPAKASTA! - kurssi järjestetään kun vähintään 6 osallistujaa.

Tupakkahypnoosi -kurssin hinta on 100€ + alv 24% = 124€/hlö 


Kurssi kestää kolme peräkkäistä iltaa klo 18 - 21.HYVÄ UNI! -kurssi järjestetään kun min. 6 osallistujaa. Kurssin kesto on 6 kertaa 2h/krt. Hyvän Unen hinta on 175e/hlö. Hinta sisältää alv 24%.

AsahiSomatics -tunnilla pääpaino on perussarjan opettelussa. Tunnilla tutustutaan myös Kunto- ja VoimaAsahiin. Tunnille mahtuu mukaan max. 15 henkilöä ja kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on min. 7 henkilöä. 

TerveysAikidossa harjoitellaan aikidoa terveyden näkökulmasta. Tunti sopii kaikille ja on tehokas keino hoitaa ja ehkäistä esim. hartiaseudun jännitystiloja samalla vahvistaen kokokehon voimaa ja lisäten siihen tarvittavaa rentoutta.

TerveysAikido on erittäin tehokas mielen ja kehon hyvinvoinnin ylläpitäjä. Se parantaa kehon hallintaa - korjaa asentovirheitä - lisää liikkuvuutta - parantaa hermoston ja lihasten yhteistyötä.

Tunnilla teemme aikidon liikkeitä ja harjoituksia rauhallisesti ja kehoa kuunnellen korostaen niiden terveydellistä merkitystä.

Harjoittelemme yleensä pareittain ja tunnille riittää normaali sisäliikuntavarustus.
Kurssi toteutuu jos väh. 6 ilmoittautunutta 

Palvelun nimi

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Repellendus temporibus autem quibusdam et aut.

Palvelun nimi

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Repellendus temporibus autem quibusdam et aut.