Tyhjä sivu

Hinnasto sis. alv 24%


Hot Stone -hierontahoito

60 - 75 min 100€

75 - 90 min 120€


Imukuppihieronta

45 min 60€

60 min 75€Hoito sopii sinulle, jos haluat hemmotella itseäsi tai kärsit esim.

- stressistä, uupumuksesta
- päänsärystä, migreenistä
- hermostoperäisistä särkytiloista
- niska-hartiaseudun ongelmista
- verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista
- heikentynyt lämmönsietokyky
- heikentynyt tuntoaisti
- diabetes

Kerro aina, mikäli sinulla on:

- jokin sydänsairausKuumakivihieronta eli Hot Stone -hieronta

 

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet muinaisten hoitajien tapaan työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen olotilan.
Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämpövaikutuksesta. Kivihieronta rentouttaa lihasta ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.
Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen ja tekee hoidosta tehokkaan ja miellyttävän.
Lihasjännitys sulkee verenkierron melko tehokkaasti. Niinpä hierottaessa kuumilla kivillä kudosten lämmönnousu ja siihen samanaikaisesti tuotettu paine tehostavat verenkiertoa sekä pinta- että syvärakenteissa. Lämmön vaikutuksesta kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu. Tehostuneen lymfa-ja verenkierron mukana kudokseen muodostuu runsaasti happea ja ravintoaineita.

Hoidon aikana kehossa tapahtuu seuraavia muutoksia:

Lymfakierrossa:

- lymfan kulku tehostuu
- kuona-aineet poistuvat tehokkaammin
Lihaksissa:
- liikelaajuus lisääntyy
- sidekudoksen elastisuus tehostuu ja kollageenin laatu paranee
Verenkiertoelimistössä:
- verenkierto lisääntyy
- verisuonet laajenevat

Imukuppihieronta (liukukuppaus eli kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteeen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus käsittelyn jälkeen voit havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.


Rhombossa tehtävä Imukuppihieronta

Hieronta suoritetaan erikokoisilla kumisilla imukupeilla. Kun kuppi asetetaan oikein iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Kumikuppien käyttö mahdollistaa imutehon hallitsemisen sekä hoidettavan lihaksen ja kudoksen mukaan tarvittavan yksilöllisen alipaineen. Hieronta tapahtuu liu'uttamalla kuppia tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen päällä. Tällä vanhalla menetelmällä on hoidettu mm. lihas- ja nivelkipuja, iskiasta, lihasten jännitystiloja jne.
Imukuppihieronta on erittäin tehokas käsittely. Jo 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Imukuppihierontaan voi myös yhdistää muita hoitoja, kuten perinteistä hierontaa, akupainantaa tai vyöhyketerapiaa. Imukuppihieronnassa potilas kokee usein rentoutuvansa ja iho saattaa tuntua hoidon jälkeen pitkään lämpimältä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta hoidetulla alueella. On tärkeätä, että hieronnan jälkeen nauttii runsaasti nestettä lisääntyneen aineenvaihdunnan ja imunestekierron takia.

Selluliittiin on olemassa monia erilaisia hoitoja. Imukuppihieronta on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja hyväksi menetelmäksi. Imukuppihierontaa on hyvä antaa koko vartalolle, mutta ongelma-alueet, kuten reidet, tulee käsitellä huolellisesti.


Tulokset riippuvat hyvin paljon alkutilanteesta; asiakkaan iästä, rasvan määrästä ja kuinka pitkältä ajalta rasvaa on kertynyt. Parhaat hoitotulokset saavutetaan, kun hoito tehdään päivittäin kolmen - neljän viikon ajan. Parhaissa tapauksissa voidaan saavuttaa jopa muutamien senttien häviäminen vyötäröltä!Käyttöalueet:

- lihasjännitykset
- rentoutus; saa aikaan miellyttävän lämmöntunteen
- aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi ja verenkierron vilkastuttaminen
- kosmeettinen selluliitti (kuona-aineiden ja nesteiden poistoon)
- kipu- ja akupunktiopisteiden käsittely
- urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
- kivut ja turvotukset


Kerro aina jos sinulla on 


- kumiallergia
- ihosairaus
- sydämen vajaatoiminta, vaikea sydänsairaus
- jokin veritauti, anemia tai verenvuototauti
- kuume
- diabetes
- käytät verenohennuslääkkeitä, aspiriiniä tai disperiiniä, kortisonilääkkeitä
- olet raskaana