ASAHI terveysliikunta

Aloita Asahin harjoittelu Helsingin keskustan ryhmässä maanantaisin

klo 1615 -1715 on vielä tilaa, mukaan voit tulla koska vaan, ensimmäinen kerta on ilmainen!

Asahitunti koostuu koko kehoa harjoittavista lempeistä ja yksinkertaisista liikkeistä. Asahissa käydään joka tunti koko keho läpi ja avataan nivelet niskasta nilkkoihin. Kehon pystylinjausta harjoitellaan jokaisessa liikkeessä. Asahissa hengityksen annetaan olla luonnolista vatsa- eli palleahengitystä jota syvennetään liikkeiden hitaan tekemisen avulla jolloin löydetään kehon ja mielen yhteinen rytmi ja liikkeiden harmonia. Asahissa käyteään mielikuvia rauhoittamaan mieli tietoiseen tekemiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään liikkeen laatuun eli siihen miten liikkeet tehdään. Asahituntiin kuuluu myös yksinkertaisia tasapainoharjoituksia joita jokaisen on helppo harjoitella.

Asahin perusliikesarjassa harjoitetaan systemaattisesti koko kehoa. Perusliikesarja koostuu rentoutusosiosta, niskahartiaosiosta, jalka- ja tasapaino-osiosta sekä selkäosiosta. 

Asahi on uusi suomalainen terveysliikuntamuoto joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisisa ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikesarjassa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.
Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville kuin nivel- tai selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisissä harjoituksissa kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti myös urheilijoille palauttavina harjoituksina rankkojen treenien jälkeen.
Asahin ovat kehittäneet filosofian dosentti Timo Klemola, valmentajat Ilpo Jalamo ja Keijo Mikkonen sekä erikoislääkäri Yrjö Mähönen.
Katso lisää Asahista http://www.visioi.net